Мараја Кери среде скандал !

April 19, 2018 Ljupco Andreski 0

Пејачката Мараја Кери среде скандал. Поранешната менаџерка ја тужи пејачката за сексуално злоставување. Како што наведува Стела Булочников Стоплер, споменатата менаџерка, популарната пејачка пред неа […]