Ријана, Мадона и Тејлор Свифт на листата најбогати самостојни претприемачи во САД

October 15, 2020 Jasna Stojanoska 0

Американските поп-ѕвезди Мадона, Ријана и Тејлор Свифт од неодамна се наоѓаат на листата најбогати самостојни претприемачи во САД, според списанието „Форбс“. Имено, Ријана на пр., […]