Свет

Свет

Мараја Кери го продаде свршеничкиот прстен вреден 10 милиони долари!

Светски познатата пејачка Мараја Кери, го продаде свршеничкиот прстен вреден 10 милиони долари. Според медиумите таа наводно го продала за 2,7 милиони долари. Пејачката Мараја…