Свет

Балкан

Britney Spears го ископира спотот на Милица Павловиќ и ја украде идејата со Аца Лукас

Милица Павловиќ и Britney Spears покрај истиот стајлинг, имаат и многу слични сцени во спотовите. Една од најпопуларните пејачки во Србија Милица Павловиќ пред повеќе…