Се пролеаа солзи на снимањето на видео записот за новата печалбарска песна од Благојче Стојановски Туше

June 10, 2018 Vesna Bastovanska 0

“Клета судбина” е најновата песна на Благојче Стојановски Туше за која денес се снимаше видео запис во соработка со ИН продукција. Станува збор за печабарска […]

Младиот Петар Ангелески влегува со гајдата на свадбената свеченост и прави вистинско изненадување

June 7, 2018 Vesna Bastovanska 0

Покрај тоа што постана славен со видео записот за неговата “Македонска селска гаја” младиот гајдаџија Петар Ангелески е буквално баран насекаде. Покрај бројните веселби, свадби […]