Македонија

Македонија

Фолкерката Сани до колешките: Во ред е што ги покажувате градите, ама малку и да запеевте

Една од најзгодните фолкерки на ммакедонската естрада, Сања Сани Гроздановска, покрај својот глас и стас, меѓуостанатото е позната и по својот провокативен начин на облекување.

Македонија

Маестралци горди на јубилејниот концерт од 30 години музичка кариера

Ова година ја одбележаа посебно со својот јубилеен концерт во кој заокружија триесет години од својата муичка кариера. Битолскиот оркестар “Маестрал” сеуште е со топли…