Македонија

Македонија

“Стари крај” песна со која група “Чардак” настапи на “Гоце Фест”

Постојано се во работни ангажмани, творејќи добра музика за душа. Охридската група Чардак неодамна го бележи и својот настап на неодамна одржаниот “Гоце фест”. Таму…

Македонија

Татијана Стефановска презадоволна од спотот за баладата “Си одам”

Фолк пејачката Татијана Стефановска гостуваше во емисијата “Промо” каде ги сподели импресиите од нејзиниот најнов спот со наслов “Си одам”. Таа добила доста позитивни коментари…

Македонија

Младата Ангела и група Модерато со прекрасен настап на “Гоце фест”

Младата пејачка Ангела која потекнува од Македонска каменица, ја освои наградата за најдобар дебитант на овогодинешниот Гоце Фест. Таа беше придружувана од група Модерато, каде…