Македонија

Македонија

Постојано се трансформира согласно стилските потреби, нема монотонија кај Елена

Својата музичка кариера ја градеше од самите почетоци  и може да се каже дека стана најпрепознатлива по големите свои стилски трансформации кои ги правеше. Фолк…

Македонија

Група Марифет : Доколку излезе добра песна ќе настапиме на фестивал !

“Доколку излезе добра песна би настапиле на некој од фестивалите низ земјава.”-ова го истакнаа членовите на група Марифет при неодамнешното интервју. Инаку, овие момци се…

Македонија

Ташко Каранфиловски : “Чувството да се заплови во брачни води е прекрасно.” !

“Чувството да се заплови во брачни води е прекрасно.”-ова го истакна младиот пејач Ташко Каранфиловски при неговото гостување во ИН Продукција. Тој вели дека покрај…

Македонија

Андреј Илиоски дел од Македонската Филхармонија

Младиот и премногу музички телентираниот Андреј Илиоски недоамна беше дел од оркестарот на македонската Филхармонија. Како што истакнува Андреј, во Филхармонијата секоја година избираат ученици…