Македонија

Македонија

Анета и група “Молика” го подготвуваат новиот албум, летниот период се резервирани низ Македонија

Престојниот летен период и приликата што се тука на домашно тло, мегапопуларните битолчани Анета и групата “Молика” ќе го искористат да го финишираат својот најнов…

Македонија

ГЕЈ СВАДБА ВО СКОПЈЕ, БЛАГИЦА ПАВЛОВСКА ЗАДОЛЖЕНА ЗА АТМОСФЕРАТА

Младоженците – момче од Скопје и неговиот избраник, момче од Австралија со македонско потекло за пријателите направиле веселба и го официјализирале нивниот неодамна склопен брак.  Гостите…

Македонија

Скоро три години од смрта на Уснија Реџепова,братот останал сам,сите го напуштиле

Една од најдбрите пејачи борбата со лошата болест ја изгуби на 1-ви октомври 2015 година во утринските часови.Сеќавањата на саканата сестра Уснија,за српските медиуми ги…

Македонија

БЕЗБЕДНОСНИТЕ КАМЕРИ ЌЕ ЈА РАСВЕТЛАТ МИСТЕРИОЗНАТА СМРТ НА ВЛАТКО ИЛИЕВСКИ?

Снимките од безбедносните камери поставени на булеварот Трета македонска бригада, во близина на фабриката Раде Кончар треба да помогнат или откријат како настанала смртта на…

Македонија

Солзи и тага: Семејството, колегите, пријателите се простија од Влатко

Речиси целата музичка естрада денес дојде на градските гробишта во Ѓорче Петров да го испрати пејачот Влатко Илиевски во неговиот вечен дом. Освен семејството, неговите…