Спасе Антевски : Настапите во Македонија и надвор од неа, доаѓаат со напорна работа !

February 13, 2018 Jasna Stojanoska 0

Настапите во Македонија и надвор од неа, си доаѓаат со напорна работа, снимање нов материјал и презентирање на истиот.-вели фолк пејачот Спасе Антевски при неодамнешното […]

Оркестар “Маестрал” презадоволни од едномесечната турнеја во Америка

February 13, 2018 Vesna Bastovanska 0

Позитивни впечатоци понесоа членовите од  битолскиот оркестар Маестрал од нивната едномесечна америчка турнеја. Како што истакнаа при нивното гостување во нашата продукција, оваа турнеја поминала

Малата Драгана Јовановска освои прво место на фестивал во Русија

February 12, 2018 Jasna Stojanoska 0

Малата ѕвездичка Драгана Јовановска, освои прво место на фестивал во Русија. Станува збор за еден од најпрестижните фестивали во Источна Европа, интернационалниот музички фестивал „Golden stars […]