Балкан

Балкан

Јелена Карлеуша кандидат за градоначалник на Белград!?

Веднаш по одлуката на Претседателството СНС да со Белградските избори да не бидат оддржани и вонредни парламентарни републички избори,почна со лицитација со имиња на кандидати за…