Балкан

Балкан

Кристина Беквалац првпат се огласи откако Лазукиќ ја претепа нејзината сестра Наташа

Наташа Беквалац ја претепа сопругот Лука Лазукиќ, кој заработи забрана да и’ се доближува на пејачката. Се огласи и нејзината помлада сестра, дизајнерката Кристина Беквалац,…