Балкан

Балкан

Рада Манојловиќ открива: Заљубени момчиња ми упаѓаа во домот !

Рада Манојловиќ открива! Заљубени момчиња упаѓале во нејзиниот дом и сакале да ја киднапираат. Повеќе од прилогот кој следи во продолжение. Српската пејачка Рада Манојловиќ…