Фамилијарно на одмор

June 22, 2019 Vesna Bastovanska 0

Жељко и Јована Јоксимовиќ заминале на одмор, ама не сами. Друштво овој пат им прават петгодишниот син Коста и близначките Срна и Ана, кои во […]

Рада Манојловиќ призна дека на полицајците им нудела „непристоен предлог“ за да не и пишат казна!

June 20, 2019 Jasna Stojanoska 0

Рада Манојловиќ отворено призна дека често знае да направи прекршоци во сообраќајот. „Претходно знаев да претерам со брзината и низ населено место. Младост, лудост! Откако […]