Балкан

Балкан

На пејачот Ацо Пејовиќ девојка му се заканува дека ќе се самоубие ако тој ја остави!?

Популарноста на пејачите не носи само убави нешта. Доказ за тоа е најновата вест од соседството. Медиумите пренесуваа дека на инстаграм се појавила девојка која…