Ужива на Малдиви

October 10, 2018 Vesna Bastovanska 0

Поп-пејачката Јелена Карлеуша со ќерките Атина и Ника и со сопругот Душко Тошиќ моментално ужива на една од најпосакуваните, но и најексклузивни егзотични дестинации – на Малдиви.