Аца Лукас станува водител

July 7, 2020 Jasna Stojanoska 0

Познатиот пејач кој изминатите 26 години ги полнеше салите, двораните, салите, одлучи да заплива и во други води. Според сознанијата на „Српски телеграф“, популарниот пејач […]

Кеба се пофали со својот базен

July 7, 2020 Jasna Stojanoska 0

Фолкерот Драган Којиќ Кеба, на музичката сцената важи за една од пејачите кои можеби најмногу посветува внимание на неговиот физички изглед. Пејачот полека се приближува […]