Articles by естрадаплус

Ексклузивно

Првиот концерт на Наум,Зуица и Џеват помина повеќе од успешно

Екипа на единствената македонска музичка сателитска телевизија ИН, заедно со естрадните ѕвезди Наум Петрески и Зуица Лазова , Џеват Рамаданоски и Илија Тотовски Тота  заминаа…

Новости

Тетовчанката Снеже Радичевска со спотот за темата „ На сред село, чешма шарена“, го најавува првиот солистички албум!

Спотот е снимен на внимателно избрани локации, за да вистински се долови суштината на песната, која е само уште еден показател дека имаме непресушен извор…