Вера со став дека е голема чест да се настапува на македонски фестивал со големите музички имиња

May 22, 2018 Vesna Bastovanska 0

“Да живее младоста” е песна која австралијанката со македонско потекло Вера Трајкоска ја има отепано изминативе години на тетовските “Филиграни”. Таа како што напомена при […]

ИН продукција екслкузивно на заминувањето на македонската легенда Наум во Австраија

May 17, 2018 Vesna Bastovanska 0

ИН  продукција како екслкузивен и медиумски покровител на долгонајавуваната австралиска турнеја на легендарниот Наум Петрески го имаше правото да го направи краткото интервју со грлото […]