Цане Петров со нов музички проект насловен “Македонска магична гитара”

March 16, 2018 Vesna Bastovanska 0

“Македонска магична гитара” е насловен најновиот инструментален проект од врвниот музичар  и член на групата “Биоритам”, Цане Петров.  Како што впрочем истакнува и самиот Цане, […]

“Мерак тајфа” со нов видео проект во пресрет на Велигденските празници

March 14, 2018 Vesna Bastovanska 0

Деновиве кавадаречката група “Мерак тајфа” снимија најнов видео проект во сроаботка со ИН продукција. На проектот се најдоа препеани македонски песни, меѓу кои дел подзаборавени […]