Articles by Vesna Bastovanska

Македонија

Вил Смит, Ники Џем и Ера ќе ја пеат мундијалската химна

Организаторите на Светското фудбалско првенство ги одбраа американскиот актер Вил Смит, латино пејачот Ники Џем и косовската пејачка Ера Истрефи да ја отпеат официјалната химна на фудбалското…

Македонија

Вера со став дека е голема чест да се настапува на македонски фестивал со големите музички имиња

“Да живее младоста” е песна која австралијанката со македонско потекло Вера Трајкоска ја има отепано изминативе години на тетовските “Филиграни”. Таа како што напомена при…