Articles by Vesna Bastovanska

Македонија

Петар и Стефан се телнтирани но повеќе ги привлекува кошарката вели Татјана за своите синови

Татјана Лазаревска и Новица Василевски, звучни и докажани музички имиња на македонската естрада. Сепак, двете синчиња кои што ги имаат Петар и Стефан, не тргнаа…

Македонија

Силви Бенд повторно пред охридската публика со проектот “Песни од Коштана”

“Песни од Коштана” е насловен мјузиклот кој повторно и годинава ќе го изведат добро познатите Силви Бенд. Станува збор за музика од претставата “Коштана” во…

Македонија

Татјана: Музички направивме се во Македонија па затоа заминавме во Австралија

Пред три години ги спакувавме куферите и заминавме за Австралија, вели низ смеа Татјана Лазаревска при гостувањето во ИН продукција и открива како семејството се…