Дарко: Душата не ми дава да снимам спотови за новите песни а да ги запоставам моите хит рефрени како “Отвори порти” и “Анѓа од Галичник”

September 26, 2019 Vesna Bastovanska 0

Големите хит песни “Отвори порти невесто”, “Анѓа од Галичник” од фолкерот Дарко Стојаноски наскоро ќе добијат свои видео записи. Имено како што итскана Дарко при […]

Можам цело лето да бидам зафатен но повеќе преферирам да бидам со семејството, вели Благојче Стојановски Туше

August 19, 2019 Vesna Bastovanska 0

Неговите работни ангажмани се бројни преку целата година. За него не важи девизата дека треба да дојде лето за да се преработи, туку напротив постојано […]