Articles by Jasna Stojanoska

Македонија

Петар Ангелевски доби доста позитивни коментари за неговото прво оро

И младиот гајдаџија Петар Ангелевски презадоволен од соработката со ИН Продукција. Тој неодамна го сними првото оро, за кое доби доста позитивни коментари. Со оглед…

Македонија

Погледнете го видео записот за песната “Зете царе” од Сузана Спасовска !

Дали го погледнавте видео записот за песната “Зете царе” од Сузана Спасовска кој е дел од нејзиниот проект “Македонија рајот”?! Го промовираме видео записот од Сузана…

Македонија

“Џукле бенд” го промовираа видео записот за орото “Охридска чалгија”

Дали го погледнавте новиот видео запис на “Џукле бенд” за орото “Охридска чалгија” ? “Џукле бенд” деновиве снимија видео запис за орото  “Охридска чалгија”. Видео записот…

Македонија

Ѓоко Јовиќ : Македонија е една од најквалитетните земји кадешто се раѓаат музичари !

Ѓоко Јовиќ, еден од најдобрите вокали во Македонија, истакна дека нашата земја е една од оние земји кадешто се раѓаат врвни музичари. Според него тој…