Articles by Jasna Stojanoska

Македонија

Ице Атанасовски : Нашинците во далечните земји се желни за македонска музика !

Ице Атанасовски за новогодишните и божикни празници настапуваше пред нашинците во Швајцарија. После тоа следеа  настапи во Германија и Словенија заедно со негови колеги од…