Articles by Jasna Stojanoska

Македонија

Погледнете го видео записот за песната “Зете царе” од Сузана Спасовска !

Дали го погледнавте видео записот за песната “Зете царе” од Сузана Спасовска кој е дел од нејзиниот проект “Македонија рајот”?! Го промовираме видео записот од Сузана…

Македонија

“Џукле бенд” го промовираа видео записот за орото “Охридска чалгија”

Дали го погледнавте новиот видео запис на “Џукле бенд” за орото “Охридска чалгија” ? “Џукле бенд” деновиве снимија видео запис за орото  “Охридска чалгија”. Видео записот…

Македонија

Ѓоко Јовиќ : Македонија е една од најквалитетните земји кадешто се раѓаат музичари !

Ѓоко Јовиќ, еден од најдобрите вокали во Македонија, истакна дека нашата земја е една од оние земји кадешто се раѓаат врвни музичари. Според него тој…

Македонија

(ВИДЕО) Ташко Каранфиловски го промовира најновиот видео запис за песната “Ќе се каеш верувај” !

Дали го погледнавте најновиот видео запис од Ташко Каранфиловски за една од неговите нови песни со наслов “Ќе се каеш верувај” ? Овојпат го промовираме најновиот…