Articles by Jasna Stojanoska

Македонија

“Тешко мина докторе” ја одбележа Австралиската турнеја на Дамјан

Песната “Тешко мина докторе” ја одбележа Австралиската турнеја на Дамјан Стојаноски. Тој при гостувањето во ИН Продукција ги пренесе имресиите од неговата прва турнеја. Вели…

Македонија

(ВИДЕО) Саксофонистот Даниел Божиноски сними видео запис за неговото прво оро

Саксофонистот Даниел Божиноски сними видео запис за неговото прво музичко остварување насловено “Алтано оро”. Видео записот се снимаше на повеќе локации во прекрасниот Охрид, односно…

Македонија

Татијана Стефановска првиот настап го имала на Валандовски фестивал

Татијана Стефановска првиот јавен настап го имала на Валандовскиот фестивал во 2007 година. Таа открива дека на фестивалот настапила случајно, бидејќи сакала да осети какво…