Articles by Jasna Stojanoska

Балкан

Да не им веруваш на очите: Марија Шерифовиќ нашминкана !

Марија Шерифовиќ при неодамнешното гостување во емисија кај Тијана Дапчевиќ, се појави нашминкана. Нејзините следбеници на Инстаграм коментираа дека изгледа прекрасно. Популарната српска поп-пејачка Марија…

Македонија

Влатко Алексовски со став дека пејачите треба да ги следат модерните трендови

Пејачите кои сакаат да остварат музички успех, треба да ги следат модерните трендови. Според Влатко Алексовски музичарите мора да снимаат квалитетни песни со исклучиво проверени…