Articles by Jasna Stojanoska

Македонија

Песната којашто ја подготвува Ангел Стојкоски, ќе биде фестивалска !

Ангел Стојкоски со позитивно мислење за фестивалите низ земјава. Тој вели дека песната којашто ја подготвува во моментов можеби ќе биде фестивалска, а негова желба…

Балкан

Пукна двегодишната врска од Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ?!

Рада Манојловиќ и Харис Берковиќ пред разделба. “Неможат да ги усогласат обврските и плановите.”-вели извор близок на пејачката. Во последно време Рада Манојловиќ и  Харис…

Македонија

Благица Павловска со став дека естрадата е преполна и без никаков ред

Благица Павловска која долги години опстојува на македонската естрада, раскажува дека на сцената застанала со големо искуство уште од нејзините почетоци. Таа вели дека за…