Articles by Jasna Stojanoska

Македонија

Група Марифет : Доколку излезе добра песна ќе настапиме на фестивал !

“Доколку излезе добра песна би настапиле на некој од фестивалите низ земјава.”-ова го истакнаа членовите на група Марифет при неодамнешното интервју. Инаку, овие момци се…