Група Тандеми најавуваат снимање на спот за нивната прва печалбарска песна

January 31, 2018 Jasna Stojanoska 0

Скопската група Тандеми најавуваат снимање на спот за најновата песна насловена “Гурбет”.  Ова е прва нивна печалбарска песна. Група Тандеми деновиве ја снимија нивната најнова […]

Ице Атанасовски : Нашинците во далечните земји се желни за македонска музика !

January 29, 2018 Jasna Stojanoska 0

Ице Атанасовски за новогодишните и божикни празници настапуваше пред нашинците во Швајцарија. После тоа следеа  настапи во Германија и Словенија заедно со негови колеги од […]