Со години не разговара со зетот кој му ја претепа ќерката – конечно пејачот кажа што мисли за Адил

January 31, 2019 Jasna Stojanoska 0

Пејачот Адил Максутовиќ и Џеј Рамадановски започнаа војна поради инцидентот кој се случи во 2013 година, кога Адил ја претепа својата сопруга Ана Рамадановска, ќерката […]

Северина остана без адвокат

January 30, 2019 Jasna Stojanoska 0

Адвокатската канцеларија “Будимир & Метер” го откажа полномошното од пејачката Северина Којиќ. Имено, како што дознава српски Телеграф, Северина должи многу пари на оваа позната […]

Саксофонистот Даниел Божиноски подготвува нови инструментални дела

January 29, 2019 Jasna Stojanoska 0

Во краток временски период промовираше две негови инструментални дела, “Алтано Оро” и “Дандо Са Са”. Младиот саксофонист Даниел Божиноски најавува нови инструментални дела кои ќе […]