No Image

Ташко Каранфиловски : Туше е човекот кој ми помогна околу мојата кариера !

January 23, 2018 Jasna Stojanoska 0

Ташко Каранфиловски соработува со голем број музичари од македонската естрада, но ја истакнува големата и успешна соработка со Благојче Стојановски Туше. За овој познат пејач, […]

Дали ви се допаѓа кавер верзијата од Адреналин бенд за песната “Твоите бакнежи на моите бели кошули” ?

January 19, 2018 Jasna Stojanoska 0

Дали го погледнавте и дали ви се допадна каверот од Адреналин бенд за песната “Твоите бакнежи на моите бели кошули” ? Адреналин бенд неодамна снимија самостојно […]