„Ми рече да се соблечам и да ги покажам градите“: Џеј Ло призна низ што поминала за да добие улога на филм!

March 16, 2018 Jasna Stojanoska 0

И светски познатата Џенифер Лопез се нашла во непријатна ситуација. Имено, пред снимањето на нејзиниот прв филм, режисер побарал од неа да направи некои работи, […]

Дали ви се допадна видео записот за песната “Зоро божја” од Серафина Фантаузо?

March 15, 2018 Jasna Stojanoska 0

Дали го погледнавте и дали ви се допадна новиот видео запис од Серафина Фантаузо за песната “Зоро божја”? Серафина Фантаузо деновиве го промовираше најновиот видео запис […]

Дали ви се допадна видео записот од хармоникашот Александар Ицов?

March 14, 2018 Jasna Stojanoska 0

Дали го погледнавте и дали ви се допадна видео записот од хармоникашот Александар Ицов за неговата најнова инструменталка со наслов “Николова единаеска”? Хармоникашот Александар Ицов […]