Articles by Jasna Stojanoska

Македонија

Јовица од Молика вели дека младите се повеќе ја бараат македонската песна

“Доколку македонската песна биде доволно промовирана низ нашите медиуми, јавноста ќе мора да гледа и слуша.”-истакна Јовица од група Молика при неговото гостување во ИН…

Македонија

Спасе Антевски : Настапите во Македонија и надвор од неа, доаѓаат со напорна работа !

Настапите во Македонија и надвор од неа, си доаѓаат со напорна работа, снимање нов материјал и презентирање на истиот.-вели фолк пејачот Спасе Антевски при неодамнешното…

Македонија

Малата Драгана Јовановска освои прво место на фестивал во Русија

Малата ѕвездичка Драгана Јовановска, освои прво место на фестивал во Русија. Станува збор за еден од најпрестижните фестивали во Источна Европа, интернационалниот музички фестивал „Golden stars…