Се омажив за еден дечко кој е во Белгија

, Image: 160059536, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: yes, Credit line: Chris Rout / Alamy / Alamy / Profimedia
Се омажив за човек кој живее во Белгија искрено само заради живеење. Livingивеам горе 5 години и еднаш, двапати годишно доаѓаме овде.

Неодамна бев во мојот роден град, сама, без сопруг и додека шетав низ градот го сретнав моето поранешно момче кое порано навистина го сакав. Бевме толку среќни што се видовме, но и двете, што се прегрнавме како да сме сами на светот. Му понудив да оди кај мене, бидејќи за среќа дојдов сам, а тој прифати без размислување, иако беше во брак. Ја поминавме ноќта заедно, заборавивме на с everything, како да имавме 18 години, беше прекрасно.

После таа ноќ, сфатив колку губам во животот затоа што, поради моето постоење и пари, ги занемарив емоциите и искрената убов. Искрено жалам што можам да се вратам назад во времето, кога би требало да живеам од леб и вода во шатор од платно, би го избрала тоа, но ако до мене имаше некој што го сакам и кој ме сака длабоко. Внимавајте што правите со вашиот живот, има само едно.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*