Нада од Ибрахимовиќ за една песна добила 30.000 евра – Топчагиќ скапа како Роналдо

Нада Топчагиќ беше специјална гостинка на прославата на јубилејот, 40 -ти роденден на славниот фудбалер Златан Ибрахимовиќ во луксузен хотел во Милано. Како што дознава српскиот портал Курир, покрај тоа што имала можност да им ја отпее својата омилена песна „Јутро је“ на Ибра и неговите пријатели, што беше нејзина голема желба, Нада се враќа од Милано побогата за дури 30.000 евра, колку што заработила за неколку песни испеани на неговиот омилен фудбалер.

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*