Интересно Не знам што се случува со мојот сопруг

Секогаш кога ќе ми биде здодевно, седам покрај мојот сопруг и почнувам да го задевам, гризам, боцкам, штипкам по образите, го туркам, галам, се мачам, бакнувам или само го гледам додека не ме погледне со неговите прекрасни очи.

Денес почнав да го гризам така и по само неколку секунди ме удри со шлаканица ... Бев шокиран и почнав да плачам, а потоа стана и отиде во друга соба да го гледа натпреварот. По завршувањето на натпреварот, тој излезе и ми се извини, рече дека е нервозен за резултатите ... С still уште сум во шок, ние сме во брак 3 години и не можев да замислам вакво нешто дури и во најлош кошмар. УДАРИ МИ! Го сакам како бог, но после ова сум тотално збунет ... што е следно!?

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*