„Имав афера со еден дечко“

Ми треба совет. Кога бев помлад направив грешка и се сложив со еден дечко кој е малку подалеку и кој е малку постар од мене. Во тоа време, дадов с all за да го имам, му испраќав разголени слики и видеа.

Уште тогаш, пред 2 години, се заколна дека нема да живее без мене. И еве година и пол сакам да ја прекинам таа врска, за која апсолутно никој не знае, затоа што едноставно веќе не чувствувам ништо, имам уште едно момче со кое го загубив неинотот што ме одржува. Ама не ме пушта, се заканува дека ќе дојде и ќе се убие на местото каде што ме виде за прв пат, ги чува моите голи слики од пред 2 години, секоја порака ја знае напамет, не можам да дојдам надвор затоа што веднаш се заканува.

Тој сака да се омажам за него штом ќе завршам училиште и ако кажам нешто против тоа, веднаш започнува „револуција“. Моето не можам да го кажам, ниту можам да го пријавам во полиција бидејќи е мал град во кој живеам и с everything ќе се слушне брзо. Почнувам да се мразам себеси.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*