Поради оваа ситуација, СО КОРОНА ВИРУСОТ, мојата свршеница доби дозвола од нејзината компанија да работи од дома за да не биде непотребно изложена на инфекција, и јас работам како порано во мојата компанија.

Пред само неколку дена, таа ме замоли да си најдам друг стан бидејќи не сакаше да ризикува да и го донесам тој опасен вирус. Мислев дека се шегува, а потоа вчера ми ги спакува основните работи и рече дека ми најде стан со нејзин пријател кој живее во Австрија.

Денес сум овде цел ден сам во станот и мислам многу… БРАКОТ Е ЗАЕДНИЦА КАЈ MANИВОТО МА MAN И WЕНА VИВО ГЛАСААТ ЗА ГРИА ЗА СЕКОЈ И ЗА ДОБРО, АМА И ЗА ЗЛОТО! С We уште не сме во брак, и таа веќе ме исфрла од станот ... Мислам дека нашата врска заврши. Можам само да замислам што би ми направила ако случајно и донесов вирус ... Не можам ни да замислам

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*