Осетила додири и мислела дека е нејзиниот сопруг: Кога се сети дека не е со неа, следеше ШОК (ФОТО)

Мелинда Мејџор од Нешвил отишла на медицински преглед во Мемфис, кој е оддалечен три часа од неа, каде што исто така спиела, откако престојувала во хотелот каде што дошла претходно.
Додека спиела, почувствувала допири по нејзиното тело. Толку бунтовно, полуспана, мислеше дека тоа е нејзиниот сопруг, но се сети дека тој не е дома и дека не е со неа.

- Се разбудив и видов змија завиткана околу раката! Го оттргнав од раката и го фрлив од мене, а потоа се јавив во персоналот на хотелот. Не се плашам, но не можам да поднесам змии, дури и не можам да ги видам на сликата - напиша таа на својата Фејсбук страница, каде што можете да видите фотографија од змијата.

Вработените во хотелот веднаш реагирале и ја исфрлиле змијата, а потоа ги повикале надлежните служби.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*