Најпознатиот музички текстописец во регионот, Марина Туцаковиќ, почина по тешко боледување на 67-годишна возраст

Најпознатиот музички текстописец во регионот, Марина Туцаковиќ, почина по тешко боледување на 67-годишна возраст

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*