Мојот свршеник и татко ми се колеги на работа, делат една канцеларија. Ретко одам кај нив бидејќи некако татко ми се срами кога сме тројца заедно иако татко ми никогаш не кажал ништо лошо за мојот вереник

Чудно, бидејќи татковците не сакаат едно момче, татко ми само го обожаваше моето момче. Искрено се гордеев со себе бидејќи знаев како да изберам за себе и за моите родители.

Вчера отидов кај нив без никаква најава и кога влегов го видов дечко ми како седи, сам, пресреќен бидејќи нема тато, истрчав да го бакнам пред да се врати тато, но кога дојдов кај него имав што да видам. Мојот дечко во соблечени панталони седи, а под масата татко ми, она што чувствував дека не би сакал никој, и најголемиот непријател да го почувствувам. Целиот свет се сруши на моите раменици. Поврзав с everything, зошто мојот дечко е идеален за татко ми, а потоа кога ќе сфатиш дека и тато и момчето се тоа што се, сакаш да исчезнеш од овој свет.

Страшно, иако рекоа дека татко ми само го прегледал затоа што нешто му скокнало. Не знам дали треба да и кажам на мајка ми за с everything, мислам дека заслужува да знае со кого живее 25 години и со кого дели кревет.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*