Сопственик на ресторан пред настап на Даниела Темелковска: Дојдете во што поголем број за да можам да ја платам, поскапа е од Карлеуша (ФОТО)

Даниела на Фејсбук ги покани сите на својот настап во еден скопски ресторан Камин Кама, а сопственикот на ресторанот музичарот Трајче Толевски, на Фејсбук ја тагна и напиша:

Дојдете во поголем број за да можам да ја платам. Поскапа од ЈК. Страш-но“.

Во комунацијата се уфрлила Сања Гроздановска- Сани, познатата фолк пејачка која најавила дека ќе дојде и ќе и даде поддршка на својата колешка.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*