Јана Тодоровиќ: „Татко ми го продаде тракторот поради мојата кариера“

Пејачката Јана Тодоровиќ се присети на почетокот на нејзината кариера за која се жртвувале нејзините родители за успехот на ќерката.

Имено, таа рече дека најголема поддршка имала од нејзиниот татко, кој дури и продал трактор за да и овозможи музичка кариера.

– Тие бараа да ја работам оваа работа. Татко ми дури ми рече да започнам да пеам, и ако е потребно, тој ќе продаде сè затоа што знае дека имам талент. Татко ми прво го продаде тракторот, па се задолжи … Сето тоа беше слатко и веројатно морав да го поминам сето тоа бидејќи беше предодредено – изјавила пејачката за „Токсик ТВ“.

Таа истакна дека нејзините родители отсекогаш биле горди на неа.
– Тие секогаш имаа поголема трема отколку јас. И мама и татто. Тие се горди, како и сите родители. Сега и јас сум мајка, знам колку сум горда на својата ќерка – беше искрена Јана.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*