Уште еден познат музичар слави денес

Познатиот саксофонист Бобан Цветановски денес слави ,поводот е неговото новороденче ,неговата сопруга Танја Цветановска на свет му донесе уште едно машко дете.жЧеститки Бобан

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*