Повторно хаос со помошта на музичарите!

Незадовоството кај музичарите уште поголемо од како излезе списокот кој добил помош а кој не.Дел од музичарите кои аплицирале своето незадоволство јавно го споделуваат на фб.Имено на списокот кои добиле државна помош има имиња кои немаат опирна точка со музиката,има музичари која последна свирка им била пред 10 години ,и музичари кои се вработени а земаат помош.А пак на оние што вистински им треба помош повторно се извисине,па се поставува прашањето ,помош е ова или подкуп?!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*