Александар Темелков промовираше 6 авторски песни

Деновиве младиот и талентиран пејач Александар Темелков промовираше 6 авторски песни во студиото на Ин Продукција,Александар после напуштањето на такмичењето во Гран звезде ,реши  да се посвети на неговата кариера со негови авторски песни ,за кој на повеќето песни автор е токмо Александар . Во новите песни се очекува најмалку 2 песни да станат хитови.

преслушајте неколку од новите песни на Алаксандар Темелков

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*