Кого Сани не може да го заборави!?

Една од најпопуларните фолк пејачки во Македонија Сани ,во гостувањето во  пополарното шоу  “ИмаТ немаТ” го испеа познатиот хит од Благица Павловска “Неможам душо неможам” дали Сани по случаен избор ја пее оваа песна или нешто и значи останува да видеме.

Инаку Сани исто ја испее и големиот хит  Во бело

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*