Ново музичко шоу наскоро во етерот

Веќе се снимени првите 4 серии на музичкото шоу “ИмаТ немаТ” ,нешто ново во етерот следува за многу брзо .Ова шоу се разликува од другите по тоа што целото шоу е како еден вид на серија во која се глуми ама повеќе пее. Имено во ИН продукција е направена инпровизирана гостилница за потребите на ова шоу , домакин е познатиот шоумен Жанко зш,кој глуми нервозен Охридски келнер а гости се пејачите кои па се понашаат несекојденевно глумејки некои од нивните гости на нивните настапи .

За музиката е задолжена групата Чардак во проширен состав, а режија на овај серијал е Ване Петкоски од ИН Продукција.Помагатели на емисијата се Етно ресторанот Дедо димо кој гостите ги почастува со специјалитети од нивната кујна, а  исто така под покровителство на ИНТВ од Мелбурн.

Од ИН продукција најавуваат дека ќе бидат опфатени сите пејачи од Македонската естрада кои се вклопуваат во ова емисија и нема гостување по пријателска база нит па некој да си плати гостување.

За тонот е задолжен Никола Кочановски со неговото студио,  од ИН продукција велат можеме да се пофалиме исто и со аудиото на кое добивме профи саунд.

Премиерата на оваа серија ќе биде на Алфа ТВ , ИНТВ сателитска и по регионалните тв ширум Македонија ,очекувањата е да е една од водечките емисии во Македонија ,од ИН продукција најавуваат уште еден малку поинаков музички проект на кој течат подготовките .

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*